keskiviikko 4. marraskuuta 2009

Alkuviikon tokotreeniä

Keskiviikko 4.11., peruskenttä

- Aluksi suora luoksetulo, josta jatkettiin ruutuun. Ruutuunmeno huono, löysi kyllä oikean paikan, mutta meni hitaasti ja kaarrellen.

- Siirtelyjä ruudussa. Ei olisi pitänyt treenata näitä!!! Mulla ei taaskaan ollut kosketusalustaa ja Unna ei löytänyt ruudun keskikohtaa vaikka kävin parikin kertaa näyttämässä. Haukkui kuin hullu. Tajusin onneksi lopettaa, kun hommasta ei tullut mitään.

- Yksi nouto tavallisella kapulalla. Luovutus siisti.

- Seuraamista normina ja juosten, palkkio taas täyskäännöksistä. Ihan hyvin teki ja paikka pysyi hyvänä myös käännöksissä.

- Lopuksi kaukoja. Ensin koko sarja suht läheltä. Haukkui. Sitten muutaman kerran eka seisomaannousu noin paristakymmenestä metristä. Nämä hyvät. Sitten vahvistelin sitä seiso-istu-vaihtoa ihan läheltä. Ok. Ongelma on ehkä vaan siinä, että Unna ei kuuntele kaukoissa. Jos se kuuntelee, niin tekee oikein, mutta koska usein ei kuuntele, tekee niitä vaihtoja, mitä pitää todennäköisinä (eli menee usein seisomasta maahan vaikka käskyttäisin mitä). Ja tietenkään aina ei varmaan edes kuule, vaikka kuuntelisi, kun pitää haukkua niin paljon. Voi voi :-(

Unna on ollut viime päivinä muutenkin jotenkin stressissä ja hullunkiilto silmissä, kun Pepillä taitaa olla tärppipäivät. Tyttöjen välinen rakkaus on aika suurta :-) ja taitaa vähän stressata Unnaa. Se ei ilmeisesti ihan tajua olevansa tyttö. Pepin juoksut on muutenkin olleet oma lukunsa. Ne alkoivat ja loppuivat samantien. Minä soittelin jo eläinlääkäriin, kun ajattelin, että sillä onkin paha pissatulehdus. Mutta kyllä ne kuitenkin juoksut sitten olivat, vähän erikoiset vaan, niin kuin moni muukin asia Peppiksen elämässä :-)

Tiistai 3.11. peruskentällä ennen pimeän tuloa

- Luoksetuloja sekä suorana että stopeilla. Unna oli ihan innoissaan ja vauhti oli hyvä, mutta haukkui tottakai jätettäessä :-(. Stopit toimii nyt hyvin siten, että seisomiseen käsimerkki ja maahanmenoon suullinen käsky. Näin mennään nyt ainakin hetken aikaa.

- Seuraamista, palkkaa täyskäännöksistä. Nyt taas seurasi tosi tarkkana, paikka ja kontakti koko ajan hyvä.

- Kiva pikku treeni, Unna oli tosi pätevänä.

Ei kommentteja: