sunnuntai 9. marraskuuta 2008

Samaa rataa

Ei viikonloppunakaan onnistuttu vääntäytymään muille kentille. Oli mukamas niin kiirettä. Jotakin saatiin kuitenkin treenattua.

Su 9.11. Killerillä ennen lenkkiä, satoi, maa aivan märkä

Ensin tehtiin liikkeestä istumista, mikä ei sujunut hyvin. Tätä ei olla treenattu vähään aikaan ja Unna oli ilmeisesti unohtanut koko jutun. Helpotin sitten vähän.

Ruutua. Ensin ruudussa oli kosketusalusta ja tein pari lähetystä ja palkkasin pallolla. Nämä ok. Sitten otettiin alusta pois ja lähettelin Unna ruutuun ruudun eri puolilta. Nyt hakeutui hyvin oikeaan paikkaan aika lailla ruudun keskelle. Hyvä Unna!

Lopuksi tunnari, jonka teki tosi hienosti, vaikka maa oli ihan lits läts märkä.


8.11. AMK:n pihassa aamupäivällä


Loppupalkkatreeni. Tehtiin taas kuitenkin vain pitkä seuraamiskaavio, jossa mukana myös paikalla kääntymiset ja askeleet. Normiseuraaminen oli hyvää, ei ollenkaan niin väljää kuin viikko sitten. Kontakti hieno ja Unna jaksoi keskittyä pitkään seuraamiseen tosi hyvin. Olen tyytyväinen. Hyviä olivat myös käännökset paikalla. Korjattavaa sen sijaan oli tavallisissa käännöksissä sekä vasemmalle että oikeaan. Ne saisivat olla tiiviimmät ja vasemmalle käännöksissä saisi käyttää takapäätään tehokkaammin. En ymmärrä, miksi Unna kääntyy paikalla vasemmalle niin hyvin, mutta vauhdissa paljon löysemmin. Juoksuosuudessa oli turhaa väljyyttä ja siinä ehkä myös jätätti hieman. Käännökset ja juoksuseuraaminen nyt erityisesti työn alle!

Sisällä ollaan treenattu kaukoja aina vähän väliä. Yritetään nyt panostaa siihen haukkumattomuuteen. Olen edelleen palkannut yhdestä haukkumattomasta puhtaasta vaihdosta. Jospa ensi viikolla jo päästäisiin kahteen :-)

Ei kommentteja: