keskiviikko 2. heinäkuuta 2008

2.7. Vepeilyä

Uimamaisterimme pääsi tänään vepetreeneihin. Treenit aloitettiin taas veneestä hypyllä. Unna istui veneessä nätisti eikä tarvinnut kiinnipitäjää, vaikka sellainen olikin varmuuden vuoksi mukana. Hyppääminen vielä vähän arvelutti Unnaa ja jouduin aika useasti kutsumaan ennen kuin rohkeus riitti hypätä. Vene oli ehkä noin 20 metrin päässä rannassa. Oikeassa kokeessa matka on 50 metriä, joten matkaa on ryhdyttävä kasvattamaan, kunhan Unski vaan saa vielä vähän lisää rohkeutta hyppäämiseen.

Sitten esineen vienti. Ollaan harjoiteltu tätä maalla, ja nyt homma sujuikin jo paljon paremmin kuin viimeksi. Kolme kertaa Unna toi mulle damin veneeseen, matka tosin pisimmilläänkin vain vähän yli kymmenen metriä rannasta. Tässä on kuitenkin tapahtunut edistystä. Hyvä Unna!

Veneen haku sujui ihan kivasti. Parantamista on vielä siinä, että Unna kiskoisi köyden kunnolla maalle saakka. Nyt jää vähän rantaveteen pyörimään palatessaan. Täytyisi ehkä käyttää jotain superherkkua avuksi näissä palautuksissa.

Lopuksi päästiin vielä ensimmäisen kerran kokeilemaan hukkuvan pelastamista. Unnaa vähän arvelutti lähteä räpiköivän ihmisen luo, mutta kun ihminen kutsui nimeltä, niin kyllähän Unna lopulta lähti ja veti "hukkuvan" damin avulla rantaan. Hieno suoritus ekaksi kerraksi!

Ei kommentteja: