sunnuntai 21. kesäkuuta 2009

Juhannustunnelmia

Koirat saivat kukin viettää juhannusta mökillä haluamallaan tavalla.

Milla halusi istuskella laiturin päässä, veneillä, ja lekotella nurmikolla.



Unna seisoi järvessä vuorokauden putkeen. Sen jälkeen se kävi siellä aina vähintäänkin puolen tunnin välein pyörähtämässä ja odotti, että joku heittäisi jotain.







Pellossa oli välillä kiva juoskennella.


Peppi taas haki järvestä kaikki ne kepit, joita Unna ei viitsinyt. Keppien pureskelu oli Pepin mielestä juhannuspuuhista hauskinta syömisen jälkeen.


2 kommenttia:

Emmi & Sohvi kirjoitti...

Moikka! Meillä asustelee Pepin sisko Sohvi eli Goldfellow Stargirl. Kovin on siskoksissa samaa näköä :) Sohvi luulee myös olevansa sylikoira ja ei muuta tekisikään kuin makaisi sylissä rapsutettavana, hieman haasteellista toisinaan, kun painoa on jo reilut 25 kg... Terkkuja Pepille ja muille tytöille ja hyvää kesän jatkoa!

Emmi kirjoitti...

Näköjään kirjoitin sitten meidän sivujen osoitteen väärin, eli osoitteesta wwww.kultainennoutajasissi.net löytyy Sohvin kohelluksia... Lueskelin vielä teidän sivuilta Pepin luonnekuvausta ja kyllä tuntuisivat olevan siskokset kuin kaksi marjaa :) Sohvilla alkaa myös leuat väpättämään, kun on jotain herkkua näköpiirissä ja on myös varsinainen rämäpää, toisaalta taas todella hellyydenkipeä äidin pikku mussukka...